Jáműparkunk

Mercedes-Benz V-Class Avantgarde

VIP minibusz bérlés sofőrrel

VIP minibusz bérlés sofőrrel

Járműparkunk

Sofőrrel bérelhető exkluzív autóink és minibuszaink:

Mercedes-Benz V-Class Avantgarde chauffeur service Budapest
Mercedes-Benz E-Class

3+1 fő - A stílusos szedán.

Mercedes-Benz S-Class

3+1 fő - A luxus szedán.

Mercedes-Benz V-Class Avantgarde

6+1 fő - A luxus tárgyalóbusz.

Mercedes-Benz V-Class Avantgarde chauffeur service Budapest
Mercedes-Benz V-Class Avantgarde

7+1 fő - A luxus minibusz.

Mercedes-Benz Vito chauffeur service Budapest
Mercedes-Benz Vito Tourer Select 119 BT

8+1 fő - Az elegáns tárgyalóbusz.

Mercedes-Benz Sprinter chauffeur service Budapest
Mercedes-Benz Sprinter 519 BlueTec

20+1 fő - A közepes méretű csoportok ideális minibusza.

Személyautó és minibusz bérés *****

Az Ön üzleti vagy privát útja megérdemel egy profi, exkluzív minőséget nyújtó személyszállítót, hiszen Önnek sem mindegy, hogy Ön és családtagjai, alkalmazottai vagy üzleti partnerei mindig pontosan, kiemelkedő kényelemben és biztonságban utaznak-e. A VIPminibus.hu célja, hogy ilyen igényes személyszállítást végezzen. A stílust Mercedes-Benz gépjárműparkkal és elegáns, idegennyelvet beszélő, udvarias sofőrökkel képviseljük. Vegye igénybe Ön is szolgáltatásunkat, amely minden igényhez, kiemelt szinten igazodik!

A kialakult helyzet miatt most még nagyobb hangsúlyt fektetünk autóbuszaink fertőtlenítésére. Minden új csoport előtt gépjárműveink (különös tekintettel a légkondícionáló berendezésre) ózonongenerátoros fertőtlenítésen esnek át. Az ózongenerátor megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat és a vegyi anyagokat. Használata után az ózon oxigénné alakul, tehát az utasokra már teljesen veszélytelen.

 

Elkötelezve a minőség iránt

Személyszállítói tevékenységünket jelen formában 1996 óta gyakoroljuk. Kezdetektől fogva kislétszámú csoportokra specializálódtunk. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően jelenleg 14 db EURO V-VI. környezetvédelmi besorolású Mercedes-Benz típusú gépjárművel szállítjuk utasainkat.

Filozófiánk:  "Ha az ügyfeleink meg vannak elégedve, mi is elégedettek vagyunk."

Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk megrendelőink igényeire. Folyamatosan törekszünk személyszállítási szolgáltatásunk tökéletesítésére, autóink és minibuszaink fejlesztésére. Elsődleges célunk, hogy utasaink kényelemben és biztonságban érezzék magukat a velünk eltöltött idő alatt. Hisszük, hogy csak megfelelő munka iránti elkötelezettséggel és másokkal kölcsönös harmóniában lehet megfelelő minőséget képviselni az exkluzív személyszállítás területén.

Tudjuk, hogy minden megrendelőnek egyedi szolgáltatást kell nyújtanunk a saját elvárásainak megfelelően, ehhez elengedhetetlen a gyors kommunikáció. Árajánlatkérésére igyekszünk egy-két órán belül válaszolni. * * * * * Kérjen az Ön igényeire szabott árajánlatot most!