Megrendelés

Mercedes-Benz V-Class Avantgarde chauffeur service Budapest

kisbuszbérlés sofőrrel Budapest

kisbuszbérlés sofőrrel Budapest

Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudja megrendelni szolgáltatásunkat. Kérjük, hogy megrendelés előtt az Utazási feltételek részt és az Adatkezelési tájékoztatót is olvassa el. Köszönjük.

Utazási feltételek

Megrendelés

Az eseti különjárati személyszállításra vonatkozó szerződés a megrendelő írásbeli megrendelésével (honlapon található megrendelés űrlap kitöltésével vagy e-mailben), valamint a megrendelés visszaigazolásával jön létre. A szerződés tartalmát a megrendelésben és visszaigazolásban foglalt adatok képezik.

Lemondás

A megrendelést kötbérmentesen lemondani belföldi út esetében a kiállás időpontját megelőzően 24 órával, külföldi út esetében a kiállás időpontját megelőzően 72 órával van lehetőség. A megadott határidőkön túl, későn történő lemondás esetén az árajálatban szereplő ár 70%-a fizetendő a megrendelő által. Lemondást kizárólag írásban (levélben vagy e-mailben) fogadunk el.

Feltételek és kondíciók

· Minimum 12 óra időt kérünk az online megrendelések feldolgozására.
· Amennyiben 24 órán belüli megrendelést szeretne küldeni, kérjük hívja az ügyeleti telefonunkat: 06 20 92 92 722.
· Bár mindent megteszünk, hogy sofőreink pontosan érkezzenek, kérjük megértésüket az olyan tőlünk független körülményekből adódó esetleges késések miatt, ami ellen nem tudunk tenni.
· Sofőreink biztonságosan és az adott körülményeknek, valamint a KRESZ szabályaink megfelelő sebességgel közlekednek.
· Megrendelő felelős a gépjárművön keletkezett minden olyan külső és belső sérülésért, amit az utasok okoztak a szolgáltatás nyújtása alatt. A teljes helyreállítási, javítási költséget a Megrendelő köteles megfizetni.
· Esetenként a VIPminibus.hu követelményeinek megfelelő, azonos minőségű szolgáltatást nyújtó alvállalkozókat alkalmazhatunk.
· Email címének megadásával felhatalmaz minket, hogy emailben megkeressük, azonban megígérjük, hogy harmadik félnek az email címét nem szolgáltatjuk ki.
· Amennyiben a megrendeléstől eltérően többlet teljesítés történik (km vagy óra), az extra igénybevétel díja is felszámolásra kerül az árajánlatnak megfelelően.
· A gépjármű és a sofőr változásának jogát fenntartjuk.
· Söfőreink az általuk legmegfelelőbbnek tartott útvonalon közlekednek, kívéve, ha a Megrendelő a megrendeléskor külön nem jelezte útvonaligényét.
· A fent nem szabályozott kérdésekben a PTK vonatkozó rendelkezései irányadóak.

 

Adatkezelési tájékoztató

.

Megrendelő űrlap

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.